До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі осінні образи Софії Коельйо

Трикотажні жилети, укорочені блейзери з костюмними спідницями, сукні-комбінації, джинси актуального фасону й пастельні відтінки — у гардеробі стилістки Софії Коельйо, за Instagram-акаунтом якої стежить майже пів мільйона користувачів, представлені основні гучні тренди поточного сезону, і навіть трохи більше. Vogue.ua зібрав найкращі образи модниці для осіннього натхнення.

Софія Коельйо не стала відмовлятися від джогерів, що стали за час тотального локдауну рідними, і далі вибирає їх для своїх образів, міксуючи з класикою, що не старіє, бавовняним тренчем, і продовжуючи в такий спосіб тренд на гучний літній гіт — стиль biz-leisure. Особливо полюбляє поєднання лоферів і білих шкарпеток, що недавно повернулося в моду і яке також демонструють у своїх образах Белла Гадід, Бланка Міро й Емілі Сіндлев.

Реклама

Цариця цього осінньо-зимового сезону 2020/2021 шкіра також знайшла місце в гардеробі it-girl — бермуди й піджак зі шкіри в поєднанні зі спортивним топом у black total look мають свіжий та ефектний вигляд. А поки осінь тішить теплими днями, Коельйо пропонує вибирати для прогулянок шовкові сукні-комбінації й міксувати їх не з лодочками на підборах, а улюбленими кросівками — зручно і стильно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.