До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі осінні образи інфлюенсерки Алісії Родді

За Instagram-акаунтом британської модниці Аліссії Родді стежить понад один мільйон осіб, і кількість її прихильників збільшується з кожним днем. Це не дивно — ефектні й прості поєднання відтінків, фактур і стилів привертають увагу шанувальників моди з усього світу.

У гардеробі Аліссії — актуальні стьобані куртки, шкіряні піджаки, жилети в стилі препі, штани з розрізами й трикотажні комплекти. Здебільшого переважають кольори палітри nude — від пудрового світло-рожевого до насиченого кольору молочного шоколаду. Вони тепер не тільки на піку популярності, а й виконують функцію чистого полотна для стилістичних експериментів, даючи змогу "нашаровувати" на себе відтінки й півтони.

Реклама

Стиль Аліссії Родді поєднує в собі два головні напрями — діловий і спортивний. Тому образи в стилі biz-leisure модниці до снаги: ефектні ансамблі зі спортивних джогерів, ошатні клатчі, безліч прикрас і мішкуватих асиметричних худі мило сусідять зі строгими брючними костюмами, трикотажними топами й кросівками в дусі 90-х. Нерідко свою перевагу Instagram-зірка віддає і легінсам, які вже встигли полонити вулиці всіх модних столиць.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.