До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян надихнулася образом Керрі Бредшоу

Кім Кардаш'ян, яка останнім часом нерідко цитувала архівні образи Наомі Кемпбелл, схоже вибрала новий об'єкт для натхнення. На презентації Levi's і Wardrobe.NYC у Нью-Йорку вона з'явилася в вінтажному образі авторства Джона Гальяно, коли він обіймав посаду креативного директора Christian Dior, – асиметричній спідниці з газетним принтом, на якому можна впізнати і самого дизайнера.

Кім Кардаш'ян

Цю річ миттєво оцінили і шанувальники серіалу "Секс і Місто", адже їхня улюблена Керрі Бредшоу в одному з епізодів телешоу вже з'являлася в газетній сукні з цієї колекції.

Реклама
Сара Джессіка Паркер у ролі Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і Місто"

Образ у найкращих традиціях 2000-х Кардаш'ян доповнила відповідними аксесуарами – в'єтнамками на підборах і сумкою Saddle Bag, яку Гальяно вперше представив на подіумі саме на початку нульових. Сьогодні ця легендарна модель піднялася на другу хвилю популярності завдяки старанням Марії Грації К'юрі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.