До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш’ян приміряла наймодніші штани осені

Домашній і спортивний одяг, який посів головне місце в наших гардеробах цього року, не зможе повністю замінити речей з гарним кроєм і сильним характером. Не змогла від них утриматися й Кім Кардаш’ян, яка приміряла один з найцікавіших образів за останній час. Складається він із замшевої блузи відтінку обпалого листя й шкіряних прямих штанів Helmut Lang на кілька відтінків темніших. Доповнили ансамбль зухвалі ботильйони Yeezy з тисненням під пітона.

Кім Кардаш’ян Фото: vogue.com

До речі, кольорова шкіра — один з головних трендів цієї осені, особливо в теплих рудувато-вохристих тонах. Штани з такої шкіри можна сміливо носити замість джинсів як з простими футболками, так і плечистими піджаками. Або поєднувати із замшею, як зробила Кім Кардаш’ян. Ми надихнулися її прикладом і вибрали ще кілька зразків шкіряних штанів, з якими ці осінні місяці стануть набагато цікавішими.

Реклама

<b>Кожаные брюки как у Ким</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.