До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Міддлтон і Меган Маркл на Вімблдоні

Герцогині Кембриджська і Сассекська останнім часом рідко з'являлися разом на публіці, але Вімблдон – це святе. 13 липня їх впізнали на трибунах жіночого фіналу турніру, переможницею якого стала румунка Симона Галеп.

Герцогині Кембриджська і Сассекська на Вімблдоні

Природно, що окремою темою для обговорень стали образи герцогинь. Так, Кейт Міддлтон обрала сукню Dolce & Gabbana насиченого смарагдового відтінку. Вона щільно облягала фігуру герцогині, а також привертала увагу акцентами – низкою золотистих ґудзиків і рукавами-ліхтариками. Раніше вона одягала її 2016 року під час канадського турне.

Реклама
Кейт Міддлтон

Герцогиня Сассекська прийшла повболівати за подругу Серену Вільямс в більш розслабленому образі – білій вільній сорочці, заправленій у спідницю-плісе Boss.

Меган Маркл

Разом з герцогинями на матч прийшла сестра Кейт, Піппа, яка також нещодавно стала матір'ю. Вона зробила ставку на романтичний квітковий принт, стилізований під французький мотив туаль-де-Жуї.

Піппа Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.