До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які купальники моделі обирають цього літа

Літо в самому розпалі – найбільш нетерплячі вже встигли не раз з'їздити до моря, а хтось тільки збирається дихати свіжим морським повітрям і кататися на яхті. До першої категорії точно можна віднести топ-моделей, багато з яких – справжні фанатки пляжного відпочинку. Vogue.ua подивився, які купальники вони обирають цього літа.

Мінімалізм

Купальник потрібен для того, щоб в ньому засмагати, і нічого зайвого в ньому бути не повинно. Саме таке враження складається після переглядів сторінок Емілі Ратажковскі, Каї Гербер і "ангелів" Victoria's Secret. Звичайний чорний купальник і крапка.

Реклама
Кайя Гербер
Емілі Ратажковскі
Ромі Стрейд
Ізабель Фонтана
Трохи ретро

Купальники з високими плавками, прикрашені рукавами-воланами або рюшами, а також посипані фруктовим принтом або романтичними горошинами в найкращих традиціях середземноморської пляжної моди, виділяються на морському узбережжі. Серед їх прихильниць – Шанель Іман, Ізабель Гулар і Жозефін Скрівер.

Емілі Ратажковскі
Жозефін Скрівер
Ромі Стрейд
Шанель Іман
Ельза Госк
Рятівники Малібу

Якщо в 1990-х після виходу серіалу "Рятівники Малібу" всі мріяли про яскраво-червоний суцільний купальник, то сьогодні дівчата обирають в цьому кольорі максимально відкриті моделі. Вигляд вони мають не менш гарячий.

Белла Хадід
Жасмін Тукс
Ельза Госк
Жозефін Скрівер
Всі разом

Відпочивати в закритих купальниках воліють Даутцен Крес, Жизель Бюндхен і Кендіс Свейнпул. А румунка Андреа Дьякону і, взагалі, обирає модель з рукавами – дівчина зараз активно освоює серфінг і, таким чином, намагається захистити шкіру від сонця.

Жизель Бюндхен
Даутцен Крес
Кендіс Свейнпул
Андреа Дьякону
Пляжний одяг

Природно, що пляжний гардероб топ-моделей не закінчується одним купальником. Багато дівчат нерідко публікують свої фотографії і по дорозі на пляж. Серед їх лідерів струмливі сукні в етнічному стилі, сукні-сітки і строкаті сарафани.

Алессандра Амбросіо
Жасмін Тукс
Сара Сампайо
Ізабель Гулар

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.