До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знамениті дівчата носять сандалі-біркенштоки

Сандалі-біркенштоки вперше з’явилися на початку XX століття й спочатку сприймалися як ортопедичне взуття. Комфортну міську модель з м’якою устілкою, що повторює всі анатомічні вигини стопи, випустила німецька компанія Birkenstock. Пройшли десятки років перш ніж біркенштоки перекочували до гардеробів модних дівчат, а назва бренду стала ім’ям загальним. Цього літа модні сандалі-біркенштоки носять знаменитості з усього світу, серед яких Кеті Голмс, Ельза Госк і Кендалл Дженнер. Vogue.ua показує як носити біркенштоки цього літа.

биркенштоки 2020Streetstyle
Кеті Голмс

Біркенштоки — ідеальне взуття як для міських буднів, так і для відпочинку на березі моря. Їхня головна перевага в тому, що вони чудово доповнюють будь-який літній ансамбль. Кеті Голмс днями показала із чим комбінувати біркенштоки — актриса взула практичні шкіряні сандалі Birkenstock до короткої сукні в стилі бохо Maison Mayle. Образ завершила строга сумка через плече й ефектний пояс, прикрашений мініамулетами.

Реклама
Кеті Голмс
Ельза Госк

Шведська супермодель Ельза Госк під час карантину показала десятки модних образів на своїй сторінці в Instagram. Спочатку Ельза фотографувалася у квартирі, але з послабленням застережних заходів карантину почала публікувати модні streetstyle-образи. Так, одним з її улюблених міських ансамблів став дует чорних біркенштоків і трикотажного костюма розслабленого крою. До утилітарного вбрання Госк додала культову сумку The Pouch Bottega Venteta й прикрасу на шию. Що ж, рука так і тягнеться повторити образ супермоделі.

Ельза Госк
Кендалл Дженнер

Щоб взути сандалі-біркенштоки, не потрібен особливий привід або спеціальне вбрання — вони чудово поєднуються з базовим літнім гардеробом. Так, Кендалл Дженнер на власному прикладі показує як вписати біркештоки в повсякденний дрес-код. Супермодель днями з’явилася в цій практичній парі, джинсових шортах-бермудах і вкороченому білому топі. Міський образ доповнила сумка Pochette Louis Vuitton.

Кендалл Дженнер

Vogue.ua зібрав 10 пар модних біркенштоків, як у знаменитостей.

<b>биркенштоки знаменитости</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.