До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали образ Ані Тейлор-Джой для Critics 'Choice Awards

Проти ночі з неділі на понеділок відбулася церемонія вручення нагород Critics 'Choice Awards, головною зіркою якої стала виконавиця головної ролі в серіалі "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой. Британка не стала зраджувати себе — як і на "Золотому глобусі" вибрала образ Christian Dior.

Актриса вибрала сукню глибокого винного відтінку з кутюрної колекції сезону весна-літо 2020. "Аня уособлює силу й тендітність нового покоління обдарованих актрис, які не бояться кидати виклик системі, — розповідає Марія Грація К’юрі. — У цій сукні для мене творча свобода об’єднується з традиційними ремеслами й модними правилами".

Реклама

<b>AnyaTaylorJoy</b>

Стиліст актриси Лоу Роуч зробив ставку на стриману елегантність — шари м’якого пурпурного тюлю в цьому образі поєднуються з елементами макраме, завдяки чому Аня Тейлор-Джой подібна до казкової феї. На створення вбрання два майстри ательє Dior витратили 200 годин ручної роботи, а фінальним акордом образу стали прикраси BVLGARI. Дехто з прихильників порівняв зірку серіалу "Хід королеви" з Рапунцель, а частина вирішила, що вона більше схожа на зірок золотої епохи Голлівуду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.