До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ділова розмова: офісний дрес-код Амаль Клуні

Амаль Клуні – одна з небагатьох відомих дівчат, робота якої пов'язана не з шоу-бізнесом, а з офісними буднями. Дружина актора Джорджа Клуні – адвокат, і їй доводиться чимало часу проводити в судах або публічно виступати перед великою кількістю людей. Повсякденний гардероб в улюблениці Анни Вінтур відповідний: сукні-футляри, акуратні тренчі і велика кількість строгих сорочок.

Амаль Клуні
Сукня на ґудзики

Цієї весни Амаль Клуні полюбила сукні на ґудзики. Простий силует, що підкреслює, але не обтягує фігуру, і стриманий відтінок – у такій комбінації саме ґудзики стають головним акцентом її образу.

Реклама
Шкіряний тренч

Стриманий і елегантний стиль Амаль Клуні не можна назвати нудним. В її гардеробі є речі з характером, наприклад, шкіряні тренчі. За допомогою темно-зеленого вона розбавила дует чорного і білого, а лакований бежевий тренч вдало підкреслив шерстяні фактури в образі.

Сицилійський апельсин

Східне походження дало Амаль Клуні яскравий типаж зовнішності, з якою відмінно поєднуються насичені відтінки одягу. Юрист це знає і вміло використовує. Зараз одним з її лідерів є відтінок сицилійського апельсина, який робить м'якшим її образ.

Бежеві човники

Бежеві човники, безперечно, улюблений аксесуар Амаль Клуні. Вони личать абсолютно до всього, не привертають до себе зайвої уваги і роблять її стрункі ноги ще довшими. Цей прийом варто взяти на озброєння всім дівчатам, які тільки починають формувати свій офісний стиль і не хочуть купувати зайвого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.