До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цікаві факти про вбрання на "Золотому глобусі 2019"

6 січня в Лос-Анджелесі вже 76-й раз відбулася церемонія вручення кінонагород "Золотий глобус 2019". Переможці вже поставили свої нагороди вдома на полиці, а соціальні мережі заповнені фотографіями з червоної доріжки. Vogue.ua зібрав цікаві факти про деякі образи.

Леді Ґаґа

Образ Леді Ґаґи в насичено-блакитній сукні Valentino Couture визнали одним з найкращих на цьому "Золотому глобусі". Однак ще цікавіша історія його створення: натхненням для цієї сукні став образ актриси Джуді Гарланд, яка знялася в оригінальній версії мюзиклу "Зірка народилася" 1954 року.

Реклама
Леді Ґаґа і Джуді Гарланд
Люпіта Ніонго

Для червоної доріжки "Золотого глобуса 2019" Люпіта Ніонго обрала сукню зі складним декором Calvin Klein by Appointment, а ось босоніжки вона взула від демократичної марки Aldo. Ціна цієї пари – всього 45 доларів, а приклад Ніонго став новим доказом того, що ціна часто не має значення.

Люпіта Ніонго в Calvin Klein by Appointment і Aldo
Шарліз Терон

Шарліз Терон не зраджує французькому модному Дому Christian Dior – цього року вона вибрала чорно-білу сукню авторства Марії Грації К'юрі, на створення якої витратили понад 250 годин ручної праці в паризьких майстернях бренду.

Шарліз Терон
Джессіка Честейн

Чорна драматична сукня з шовковим корсетом Джессіки Честейн стала дебютом Ріккардо Тіші на червоних доріжках, як нового креативного директора Burberry.

Джессіка Честейн у Burberry
Індія Мур

Сукня-сітка Louis Vuitton для актриси-трансгендера Індії Мур стала не просто образом для червоної доріжки, а її посланням усім, хто зараз шукає власну ідентичність. "Я – трансгендер, і у мене темна шкіра, тому я знаю багато про несправедливість в цьому світі, – розповідає Мур. – Все, що я роблю, має політичний аспект, моє тіло і є політикою, а цей образ демонструє, що я використовую його як хочу, це і є моя свобода". Цю свободу Індія Мур і її стиліст Єн Бредлі вирішили просто: вони зняли підкладку з сукні, залишили тільки сітку.

Індія Мур

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.