До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які шовкові сукні вибирають модниці в цьому сезоні

Шовкова сукня головний супутник жіночого гардеробу в спекотні дні. Вона по-справжньому універсальна: залежно від декоративних елементів, довжини і принтів, сукня чудово підійде як для щоденних образів, так і для вечірніх виходів. Vogue.ua розібрався, які моделі вибирають модниці в цьому сезоні.

Великим трендом цього сезону стали принти. Сукні з квітковими і "мультяшними" візерунками до своїх гардеробів уже додали Перніль Розенкільд, Каролін Далл і Ханна Шенберг. Цього літа в хід підуть варіанти прямого і асиметричного крою, довжини міні або міді, з подовженими рукавами або рукавами-буфами. Обіграти такі шовкові сукні допоможуть яскраві аксесуари: сумки, шовкові хустки та сонцезахисні окуляри з кольоровими лінзами. Не залишають провідні позиції і сукні в білизняному стилі: ажурні деталі, розрізи і тонкі бретелі особливо ефектні на моделях довжини міні, як у Вікторії Вальдау і Зої Пастель.

Реклама

Не менш ефектним варіантом цього сезону стануть максісукні. Струмуючий шовк приглушених відтінків блакитного і хакі, як у Жанетт Медсен і Бент Лієм, наче створений для романтичних прогулянок. Відсутність декору в таких моделях вміло обігрується чистим кроєм і правильними лініями.

Vogue.ua зібрав 8 найкращих шовкових суконь для романтичних літніх образів.

<b>Шелковые платья предметка</b>
Модные шелковые платья сезона весна-лето 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.