До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Євгенія Акмурзінова про спорт і оптимізм

Promotion

Професійна модель – це не тільки нескінченні зйомки і презентації. Так, наприклад, в запасі Євгенії Акмурзінової є не тільки об'ємне портфоліо, але і диплом з рідкісної спеціальності "Геологія і розвідка родовищ корисних копалин", а також серйозне місце роботи в компанії Al Sadaff, яка займається альтернативною енергією і енергозберігаючим освітленням по всьому світу. Однак така професія не заважає їй активно розвивати модельну кар'єру.

Реклама
З чого почалася ваша кар'єра моделі?

Коли я тільки переїхала в Санкт-Петербург, мене запросили в ролі моделі для зйомок в студію краси "Ель Стиль". Після того як фото з'явилися в Instagram, мене почали запрошувати й інші модельні агентства і фотографи з усього світу.

Що допомагає вам підтримувати форму?

Десять років я займалася бальними танцями, і, звичайно, це був час великих навантажень і жорстких дієт. Зараз я не дотримуюся певного режиму харчування і у мене немає щоденних тренувань, але точно можу сказати, що на першому місці для мене зараз – стретчінг і кінний спорт. Одного разу з подругою ми зважилися на кінну прогулянку в горах, і так вийшло, що це стало початком мого нового захоплення.

Чисте гірське повітря і коні дарують незабутнє відчуття свободи. В принципі, і без спорту можна мати хорошу форму, головне вести активний спосіб життя. Наприклад, не можу зрозуміти людей, які лежать 10 днів поспіль на пляжі. Для мене нещастя – нічого не робити. Дивуюся, як у 15 років могла це практикувати годинами. Зараз мені важливі рух і нові емоції.

Як повірити в себе?

Головне – любити себе і тоді всі навколо полюблять вас! І якщо вам десь відмовляють, ніколи не зупиняйтеся. Все, що не робиться, все на краще. Закриють одні двері, але відкриється тисяча інших. Перевірено на собі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.