До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енн Гетевей повторила свій образ із фільму "Диявол носить Prada" в товаристві Анни Вінтур

14 вересня Енн Гетевей відвідала показ Michael Kors Collection весна-літо 2023, який відбувся в межах Тижня моди в Нью-Йорку. Актриса вирішила відтворити образ своєї героїні з культового фільму "Диявол носить Prada". Вона з’явилася в чорній водолазці, коричневому шкіряному плащі з крокодиловим тисненням та мініспідниці в тон. Енн доповнила вихід туфлями-лодочками Christian Louboutin і зібрала волосся у високий хвіст, як це робила її героїня Енді Сакс у фільмі. Щоб додати ще один ностальгічний момент, Енн Гетевей сіла поруч із головною редакторкою американського Vogue Анною Вінтур. Нагадаємо, що у фільмі образ героїні Міранди Прістлі, роль якої виконала Меріл Стріп, був натхнений Анною Вінтур.

Енн Гетевей і Анна Вінтур

Модний вихід Енн Гетевей спричинив велике обговорення в соціальних мережах, адже шанувальники актриси відразу провели паралель із вбранням у фільмі. Нагадаємо, що в одній з останніх сцен Андреа приїжджає на показ у коричневій шкіряній куртці, темних джинсах та чорній водолазці. За стиль Гетевей відповідала Ерін Волш, яка також співпрацює також з Джуно Темпл, Ланою Кондор і Елісон Брі.

Енн Гетевей
Кадр з фільму "Диявол носить Prada"
Енн Гетевей, Анна Вінтур і Серена Вільямс на шоу Michael Kors Collection весна-літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.