До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілі Ратаковскі в сукні українського бренду Bevza

Український бренд Bevza і далі завойовує американський ринок — уже кілька років Світлана Бевза презентує свої колекції в Нью-Йорку і все більше знаменитостей вибирають лаконічне вбрання її авторства. Однією з перших стала Дакота Джонсон, потім у комбінезоні Bevza заміж вийшла Софі Тернер, що мало для бренду ефект вибухлої бомби. Нещодавно у вбранні марки з’явилася Селена Гомес, а останньою в цьому гучному списку стала Емілі Ратаковскі.

Емілі Ратаковскі в сукні Bevza

Топмодель вибрала сукню Bevza глибокого шоколадного відтінку для участі в ток-шоу Late Night with Seth Meyers, а до нього підібрала шкіряні мюлі на стійкому підборі. Відмітна ознака вбрання — широкий розріз на животі, завдяки якому воно спереду має вигляд топа в парі з мініспідницею.

Реклама
Емілі Ратаковскі в сукні Bevza

Світлана Бевза показала цю модель у колекції весна-літо 2020 року, яку дизайнерка присвятила сучасним жінкам і українській землі.

Bevza весна-літо 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.