До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові осінні образи герцогині Кембриджської

Герцоги Кембриджські останнім часом не дуже часто з’являються на публіці, тож на кожен їхній вихід фанати очікують нетерпляче. Однак ці дні в них сповнені зустрічей, де на них постійно чатують фоторепортери.

Герцоги Кембриджські

20 жовтня в герцогині Кетрін почалося із зустрічі з учасниками фотопроєкту Hold Still, присвяченого епідемії COVID-19, який вона запустила разом з Національною портретною галереєю. На заході Кейт Міддлтон з’явилася в ефектному й водночас суворому образі — червоному пальті до підлоги одного зі своїх найулюбленіших брендів Alexander McQueen. Доповнила герцогиня образ стриманими аксесуарами чорного кольору — шкіряною невеликою сумкою й туфлями на стійких підборах.

Реклама
Герцогиня Кембриджська

Уже в другій половині дня герцоги Кембриджські вирушили на вокзал Ватерлоо, де, зокрема, будуть розміщені світлини учасників вищезгаданого проєкту, а також дали інтерв’ю біля однієї лондонської клініки, куди вирушили з візитом. На цих зустрічах герцогиня Кетрін продемонструвала ідеальну синю двійку, глибокий відтінок якої додатково підкреслювала яскравіша блуза. До речі, костюм принца Вільяма був такої ж колірної гами.

Герцоги Кембриджські

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.