До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нових образи герцогині Кембриджської на Вімблдоні

Герцогиня Кембриджська – велика шанувальниця тенісу, яка ще й регулярно відвідує Вімблдон. Особливо її підтримка важлива турніру цього року – через рішення не допустити до гри спортсменів з Росії та Білорусі, навіть під білим прапором, Відкритий Чемпіонат Британії вступив у конфлікт з представниками тенісної асоціації. Останні оголосили, що зароблені тут очки не зараховуватимуться до загального рейтингу, а Вімблдон у відповідь на це рекордно збільшив призовий фонд турніру.

Герцогиня Кембриджська

Попри все, турнір відбувся і привернув до себе чимало уваги, у тому числі образами самої герцогині. Цьогоріч вона двічі була помічена на трибунах, щоразу захоплюючи публіку своїм убранням. Ми ж відзначили кольори її суконь. Так, на 9-й день турніру вона з'явилася в образі небесно-блакитного кольору Alessadra Rich у світлий горох, а подивитися жіночий фінал уже прийшла в яскраво-жовтій сукні Roksanda. Ці два бренди регулярно з'являються у королівському гардеробі.

Реклама
Герцогиня Кембриджська в сукні Alessandra Rich
Герцогиня Кембриджська в сукні Roksanda

До сукні вона підібрала сережки з лимонним кварцом Kiki McDonough, які стали чудовим доповненням до найзнаковішої прикраси в її колекції – обручки з великим сапфіром, яку їй подарував Принц Вільям. Раніше вона належала його матері принцесі Діані. Сьогодні, коли у сучасному світі поєднання жовтого та синього кольорів символізує підтримку України, багато експертів з дипломатичного етикету вважають такий вихід явним сигналом позиції королівської родини. До речі, королева Єлізавета II також нерідко використовує роботу кольору в образах для донесення своєї позиції. Згадаймо і її образи у жовто-синіх кольорах.

Герцогиня Кембриджська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.