До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два ефектні образи Дуа Ліпи на благодійному вечорі

Цього року щорічна постоскарівська вечірка Елтона Джона набула трохи іншого формату через карантинні обмеження. Зазвичай захід A-list відбувається в Лос-Анджелесі відразу після церемонії вручення премії "Оскар", однак цього року співак організував благодійну вечірку в Лондоні, до якої можна було доєднатися онлайн. На заході виступала Дуа Ліпа, яка з’явилася у двох ефектних образах, а всі засоби, зібрані цього вечора, передали Фонду Елтона Джона у боротьбі зі СНІДом.

Дуа Ліпа

Спершу Дуа Ліпа вбралася в напівпрозору сукню Balenciaga з високим коміром і низками сріблястих леліток, що плавно переходили в торочки. Співачка доповнила образ ефектними сережками й гостроносими білими лодочками. Пізніше Дуа Ліпа перевдяглася в чорну оксамитову сукню силуету "русалка" з коміром-стійкою і довгими рукавами. Модниця завершила свій образ масивним діамантовим кольє й каблучкою з білого золота Fabergé з 18-каратним діамантами.

Реклама
Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Захід зібрав понад два мільйони фунтів стерлінгів для великої справи, стягуючи з глядачів по 20 доларів за квиток, що давав змогу подивитися виступи онлайн.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.