До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бріжит Макрон знову осуджують за її стиль

Першу леді Франції знову розкритикували за стиль. І якщо до цього її осуджували за вузькі шкіряні штани в гардеробі і надмірно короткі сукні, які не личать, на думку деяких, її статусу, то тепер об'єктом уваги стало взуття місіс Макрон. Разом з чоловіком Еммануелем перша леді зараз перебуває з офіційним візитом в Єгипті, і на одній з екскурсій вона з'явилася у кросівках Louis Vuitton. З одного боку громадськість визнала спортивне взуття неприпустимим для візиту у древній храм, а з іншого – була обурена ціною, яка сягає 650 доларів за пару.

Бріжит і Еммануель Макрони

Нагадаємо, що за свої образи в африканському турне також зазнала критики і її колега, Меланія Трамп. У тому ж Єгипті вона з'явилася в світлому штанному костюмі, який користувачі соціальних мереж миттєво порівняли з образом Майкла Джексона у кліпі Smooth Criminal. Частина з них також згадали про Індіану Джонса.

Реклама
Меланія Трамп

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.