До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бйорк в костюмі українського бренду Paskal

Paskal – один з найуспішніших українських брендів, який не тільки продається по всьому світу та показує колекції в рамках Тижня моди в Парижі, але й полюбився знаменитостям. Так, ісландська співачка Бйорк, відома своїми екстравагантними та яскравими образами, опублікувала у себе в Instagram серію знімків, присвячену виходу нового альбому, і на одному з них вона позує в костюмі українського бренду.

Бйорк в костюмі Paskal

Стиліст Бйорк обрала пухнастий ніжно-блакитний костюм Paskal з колекції весна-літо 2015, яку дизайнер присвятила морю. Тоді українському Vogue Юлія Паскаль розповідала, що як корінна одеситка вона не може без нього жити, а за допомогою цієї бахроми хотіла передати всю красу його флори.

Реклама
Paskal весна-літо 2015

Сама Юлія Паскаль зізнається, що фотографія Бйорк стала для неї цілковитою несподіванкою: "Чесно кажучи, у мене навіть немає слів. Це ще раз доводить, що якщо хочеш чогось дуже сильно, воно обов'язково здійсниться! Ми відправляли посилку близько двох років тому. Дуже зворушливо – кожен, хто був у студії, підписав для неї одну загальну листівку, всі дуже метушилися, але через хворобу частину туру тоді скасували. За цей час багато чого змінилося і в мені, і в нашій компанії. Дізналася я цю новину сьогодні, вибираючи квіти для одеської студії. Мені здається, що це дуже символічно".

Читайте також:

Светлое будущее: Paskal весна-лето 2018

Образ дня: Ферґі в сукні українського бренда elenareva

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.