До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що треба знати про весільну сукню Софії Вергара

Весільна урочистість Софії Вергара і Джо Манганьєло відбулася з воістину грандіозним розмахом: на курорт The Breakers в Палм-Біч у Флориді було запрошено близько 400 гостей, включаючи Різ Візерспун, Ченнінга Татума і Арнольда Шварцнегера. Вівтар і банкетний зал прикрашали сотні троянд (до оформлення доклав рук Джефф Літем, відомий флорист і художній керівник паризького готелю Four Seasons Gearge V), а сама наречена була одягнена в сукню головного кутюр'є червоних доріжок Зухаїра Мурада. Сьогодні, в день народження Софії Вергара, Vogue.ua розповідає про всі подробиці її весільного образу.

Замість подарунків пара попросила гостей зробити пожертвування для лікарні St. Jude Children – відомого в США шпиталю, який лікує онкохворих дітей

Образ, створений за мотивами весільної колекції Zuhair Murad осінь-зима 2016/2017, плавно облягав тонкий стан нареченої і підкреслював її форми: сукня була трансформером зі знімною бальною спідницею, яку латиноамериканська красуня Вергара могла за бажання зняти і піти в танок. Головний декоративний прийом, використаний дизайнером, барокова вишивка, натхненна фресками романських церков. Статистика цієї весільної сукні вражає: 5 кілограмів блискіток, 3 кілограми перлів, 350 кристалів, 32 співробітники ательє і 1657 годин праці.

Реклама
М'які локони, укладені набік і прикрашені діамантовою брошкою, і прикраси Lorraine Schwartz – головні аксесуари Софії Вергара

"Ми вибрали приталену сукню, тому що хотіли підкреслити її красиві форми, сказав дизайнер, але при цьому є знімна пишна спідниця, що відсилає до суконь принцес. Ми хотіли чогось дуже видовищного і грандіозного", зізнався Зухаїр Мурад.

Ескіз весільної сукні Zuhair Murad для Софії Вергара

"Ми не могли зустрітися через щільний графік, тому дуже тісно працювали щодня над створенням сукні з ранніх етапів: від створення ескізів і образів вишивки до дистанційного примірювання. Ми кілька разів розмовляли телефоном, і Софія пояснила мені, що їй подобається і про що мріє. Я дуже добре знаю її стиль, тому мені треба було щось особливе, дуже сексуальне і водночас дуже класичне, тому що йшлося про весільну сукню", поділився дизайнер. Через вишукану техніку, яку використовували для створення сукні Вергара, її виготовляли на двох континентах: в паризькому ательє і в Бейруті спільно працювали над казковим образом. "Наречена на це заслуговує!" сказав ліванський кутюр'є.

Весілля Софії Вергара

Весілля Софії Вергари

Цього дня у Софії Вергара був і казковий перший танець, і музичний подарунок від чоловіка: Джо Манганьєло виконав Guns N 'Roses "Sweet Child O' Mine"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.