До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біла королева: Дженніфер Лопес у Stephane Rolland

Співачка Дженніфер Лопес вкотре продемонструвала, що гламур 2000-х – це все-таки її стихія. На шоу Watch What Happens Live вона прийшла у шовковому вечірньому комбінезоні Stephane Rolland піняво-білого кольору з провокаційною деталлю у вигляді каплеподібного вирізу на грудях. Підкреслили образ з нульових аксесуари – срібні босоніжки Jimmy Choo і окуляри з дзеркальними скельцями Art's Sake.

Дженніфер Лопес

Ще одним привітом з 2000-х в цьому виході стала довга шуба в підлогу. Фанати артистки відразу згадали про її кліп 2002 року Jenny From the Block, в якому їхня улюблениця якраз і приміряла білосніжне хутро на оголене тіло. До речі, білий – це одна з візитних карток стилю Дженніфер Лопес. Вона любить оточувати себе речами цього кольору, часто вибирає образи в світлій гамі, а пошуковий запит "Дженніфер Лопес носить біле" видає близько 80,000,000 результатів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.