До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних прийомів від вагітної Ельзи Госк

Шведська топмодель Ельза Госк давно перетворила свій Instagram на посібник з fashion-трендів, постійно публікуючи модні образи. Якщо на початку карантину її приклад надихав, як ненудно вдягатися впродовж локдауну — вдома або під час прогулянок, то після кількох місяців він став особливо популярним у вагітних дівчат. Госк недавно оголосила, що чекає на дитину, і тепер підбирає луки відповідно до нового стану.

Ельза Госк
Сукня-светр

Сукні-светри грубого в’язання стали однією з улюблених речей моделі в останні тижні. З ними легко в разі потреби приховати живіт від зайвих поглядів, підкреслити стрункі ноги й, головне, почуватися водночас комфортно.

Реклама
Більше легкості

Невагомі сукні — ще одна улюблена річ Ельзи Госк, що не обмежує рухів і має ефектний вигляд. Їхній романтичний настрій шведка врівноважує грубими черевиками-челсі Bottega Veneta. Гітом цієї осені.

Приталені сукні

Іноді все-таки Ельзі Госк хочеться підкреслити свої нові форми й тоді вона вибирає обтислі силуети. Однаково ефектно на ній сидять і мінісукні цукеркових відтінків, і осінні моделі з довгими рукавами й високим розрізом.

Молочні ріки

Молочний відтінок нині є одним з найулюбленіших у Госк. Модель вибирає його як для розслаблених міських образів, так і для домашніх. У поєднанні з м’якими вовняними фактурами він має по-домашньому теплий і затишний вигляд.

Спортивна настроєвість

Природно, що улюблений спортивний стиль Ельза Госк також не забуває. В її гардеробі досі багато об’ємних худі, які вона носить і з велосипедками, і джинсами, і мінішортами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.