До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 образи Дакоти Джонсон на кінофестивалі в Марракеші

З 30 листопада до 8 грудня в Марракеші вже 17-й раз відбувся кінофестиваль. Його головну нагороду, "Золоту зірку", отримала австрійська картина "Радість", найкращою актрисою стала німкеня Енне Шварц за роботу у фільмі "Все добре", а найкращим актором названий тунісець Нідаль Сааді, який зіграв у стрічці "Подивися на мене". Однією з головних зірок фестивалю цього року стала голлівудська актриса Дакота Джонсон, яка продемонструвала на червоній доріжці кілька елегантних образів.

Дакота Джонсон у сукні Bevza і з перснем Cartier

Особливе пожвавлення в українському медійному просторі спричинила поява Джонсон у білій шовковій сукні дизайнера Світлани Бевзи, яка потрапила в світські огляди найбільших світових порталів на цьому тижні. Крім Bevza зірка "Суспірії" продемонструвала два образи Gucci – цей бренд актриса представляє вже не перший сезон. Також в один з вечорів вона показала, що рідкісний на червоних доріжках шоколадний відтінок може мати не менш ефектний вигляд, ніж більш яскраві кольори. Коричневу сукню з ліфом складного крою її стилісти вибрали з осінньо-зимової колекції Givenchy Couture.

Дакота Джонсон на відкритті кінофестивалю в Марракеші в сукні Gucci
Дакота Джонсон у сукні Bevza
Дакота Джонсон у сукні Givenchy
Дакота Джонсон на закритті кінофестивалю в Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.