До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 нові образи Кейт Міддлтон у шотландському турне

Королівське турне Кейт Міддлтон і принца Вільяма триває. Свій четвертий день візиту до Шотландії герцоги Кембриджські провели насичено. Почався він з відвідин парку Starbank в Единбурзі, де вони поспілкувалися з представниками добродійної організації Fields in Trust, а також познайомилися з волонтерами та їхніми сім’ями. Для цього візиту Кейт вибрала зручний і практичний образ. Герцогиня Кембриджська вбралася в темно-зелений жакет Massimo Dutti, укорочені штани й сорочку в горошковий принт Jigsaw. Завершили вбрання білі кросівки Superga.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Далі пара вирушила до тенісного центру Craiglockhart. Там подружжя зустрілося з дітьми, залученими до молодіжної програми Асоціації лаун-тенісу в Единбурзі, і пограли з ними в теніс. Змінивши жакет і блузу на джемпер Ralph Lauren з V-подібним викотом, Кейт Міддлтон продемонструвала вправну гру ракеткою.

Реклама
Кейт Міддлтон

Потім герцогиня Кембриджська зустрілася з п’ятирічною Мілою Снеддон, яка бореться з лейкемією. Після відеочату, у якому Міла розповіла, що рожевий — її улюблений колір, Міддлтон пообіцяла, що вбереться в одяг цього відтінку, якщо вони зустрінуться особисто. Кейт дотримала слова й вибрала елегантну рожеву сукню ME+EM.

Кейт Міддлтон

Завершальною подією в королівському турне стала врочиста церемонія закриття Генеральної асамблеї церкви Шотландії. Для цього заходу Кейт Міддлтон зробила ставку на ніжно-блакитну сукню-пальто одного зі своїх улюблених брендів Catherine Walker. Елегантний і жіночний образ герцогиня Кембриджська доповнила клатчем Strathberry та гостроносими лодочками в тон образу. Вбрання Кейт добре гармоніювало з образом принца Вільяма, який вибрав темно-синій костюм, блакитну сорочку й краватку з візерунком у колір вбрання дружини.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.