До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

35 світлин Бена Аффлека в молодості

15 серпня відзначає свій день народження Бен Аффлек — йому виповнюється 51 рік. Аффлек відомий не лише як актор, його знають також як успішного кінорежисера, сценариста й продюсера. Слава та світове визнання до нього прийшли завдяки сценарію до фільму "Розумник Вілл Гантінґ" у 1997 році, який він написав спільно зі своїм другом Меттом Деймоном. Тоді два маловідомі актори дістали премії "Оскар", "Золотий глобус" та квиток у кіноіндустрію. Пізніше Бен взяв участь у таких фільмах, як "Армагеддон", "Сили природи" та "Перл-Гарбор". Але у 2013 році стався ще один прорив Аффлека — він здобув премію "Оскар" як продюсер картини "Операція „Арго"".

Бен Аффлек

За стилем американського актора спостерігати не менш цікаво, аніж за його кар’єрним ростом. Наприкінці 1990-х він вибирав широкі штани, джемпери та шкіряні піджаки. З виходом фільму "Перл-Гарбор" Аффлек перейшов на світлі відтінки та елегантніші сілуети, з’являючись у білих костюмах та пастельних сорочках. Вплинула на стиль Бена Аффлека й Дженніфер Лопес, з якою актор зустрічався на початку нульових. Актор почав одягатися в сині, коричневі та зелені речі, а також став часто носити протисонцеві окуляри. З 2006 року в арсеналі зірки першочергову позицію посів діловий стиль: строгі двійки, брючні костюми в смужку, краватки, білі сорочки й туфлі. З нагоди ювілею актора Vogue.ua згадує за допомогою архівних фото, який вигляд мав актор у молодості.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.