До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові весняні образи Гайді Клум

На календарі квітень, а отже час скласти модний весняний гардероб. Супермодель Гайді Клум знає все про актуальні тренди цього сезону. Не так давно Гайді почала зніматися в шоу "Америка шукає таланти" і тепер регулярно демонструє нові образи. За останні три дні топмодель з’явилася на знімальному майданчику в Лос-Анджелесі в трьох нових ансамблях, які ілюструють головні тренди сезону весна-літо 2021. Для одного зі своїх виходів Клум вибрала повсякденний образ, що складається з прямих блакитних джинсів, білого топа, ботильйонів з гострим носком і сумки-шопера Celine. Яскравим і модним акцентом в базовому образі став яскраво-зелений двобортний жакет Dundas.

Гайді Клум у Dundas

Для свого другого виходу Гайді вдягнула квітчасту сукню з об’ємними рукавами Zimmermann, продемонструвавши, що довжину міні можна носити й після 45 років. Невагоме вбрання жовтих відтінків Клум доповнила плетеним величезним шопером і бежевими босоніжками. Такий образ згодиться для міського виходу влітку, романтичних побачень або відпочинку біля морського узбережжя.

Реклама
Гайді Клум у Zimmermann

Завершальним модним виходом став монохромний білий образ — безпрограшний варіант для теплого сезону. Топмодель зробила ставку на утилітарний комбінезон Frankie Shop розслабленого крою з великими накладними кишенями й поясом, що підкреслює талію. У парі до комбінезона Гайді вибрала білі ботильйони, ту ж сумку Celine, що й у першому ансамблі, і протисонцеві окуляри в білій оправі Dolce & Gabbana. Пропонуємо брати на замітку streetstyle-виходи моделі й пробувати на собі актуальні тренди цього сезону.

Гайді Клум у Frankie Shop

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.