До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

2 нові образи Гейлі Бібер у Парижі

Модниця і трендсеттер Гейлі Бібер зараз перебуває на Тижні моди в Парижі, де демонструє яскраві streetstyle-образи. Так, 26 лютого дівчина встигла одягнути два нові вбрання в фіолетовому і зеленому відтінках. Для першого виходу Гейлі зробила ставку на укорочений жакет і мініспідницю смарагдового забарвлення Natalie Ratabesi, ансамбль доповнила трикотажним кроп-топом і ботфортами Casadei. Серед аксесуарів у Бібер була оновлена сумка з масивним золотим ланцюгом Bottega Veneta і темні сонцезахисні окуляри.

Гейлі Бібер

Для другого виходу дівчина перевдягнулася в монохромний ансамбль фіолетових відтінків. Стильний streetstyle-образ складався з об'ємного светра грубої в'язки Sally Lapointe, шкіряної спідниці з глибоким розрізом біля стегна і панчохами в тон до них. Образ завершили атласні човники і ті самі сумка Bottega Veneta і сонцезахисні окуляри. Схоже, новими фаворитами модниці стали яскраві відтінки.

Гейлі Бібер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.