До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 весняних образів модниці Емни Селлімі

На Instagram-акаунт блогерки, інфлюенсерки, моделі й фотографки з Тунісу підписані майже 40 тисяч осіб — і кількість послідовників зростає з кожним днем. Яскравий профіль модниці демонструє її захоплення барвистими образами: монохромне вбрання смарагдового, сонячно-жовтого, рожевого, синього й червоного кольорів вдаються Емні Селлімі без особливих зусиль. Стильні образи й лаконічні Instagram-листівки надихають на нові стилістичні експерименти — саме час зробити ставку на насичені кольори й мінімум декоративних елементів.

Особливе місце в модному арсеналі Селлімі займають жакети крою oversize, подібні до чоловічих блейзерів, за допомогою яких просто створити весняний монохромний образ: до піджака лимонного відтінку модниця радить додати штани-палацо в тон і контрастувальні туфлі на масивній платформі, до смарагдового жакета найкраще пасуватиме мінісукня такого ж кольору й ансамбль з перлового кольє і пояса-ланцюжка, а в пару до білого лляного блейзера рекомендуємо вибрати штани, кросівки в стилі 80-х і однотонну сумку crossbody. Ще одним весняним фаворитом Емни стали трикотажні комбінезони — такий синій, з перламутровими ґудзиками й відкладним коміром, можна знайти і в її гардеробі. Брак безлічі деталей тут компенсує глибокий відтінок.

Реклама

Не можна не помітити й любові Instagram-зірки до пастельних відтінків. М’ятний і лавандовий — абсолютні лідери цієї весни. Поєднувати їх між собою допоможе струмлива сорочка з "мультяшним" квітчастим принтом. Якщо ж хочеться скласти монохромний образ, радимо звернутися до прикрас — їхня кількість цього сезону залежить тільки від вашого бажання: п’ять-шість браслетів з бісерним оздобленням стануть найкращим доповненням до весняного вбрання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.