До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 весняних образів модниці Алекси Чанг

За Instagram-акаунтом британської моделі, ведучої, власниці бренду одягу та it-girl стежать понад чотири мільйони осіб. Її ім’я вже давно стало синонімом сучасної ікони стилю, а в модному побуті Чанг — змішання гранжу, стилю 1960-х і суконь baby-doll. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів Алекси Чанг для весняного натхнення.

Цієї весни в щоденному модному несесері Алекси Чанг можна побачити в’язані жилети, трикотажні кардигани й, звісно, одяг, виготовлений у техніці печворк. Блузи, сукні, хустки й шарфи — клаптеве шиття захопило всі елементи гардероба. Модниця не обійшла стороною і ще одну must-have позицію цієї весни — білу бавовняну сукню: романтична й легка, вона знову полонила світ моди своєю невимушеністю, домашнім затишком і водночас помпезністю.

Реклама

Але головна ставка модниці — на кольори й відтінки. Цієї весни Чанг також вирішила випробувати стилізацію в стилі колорблокінгу, однієї з головних тенденцій сезону. Вельветовий брючний костюм насиченого баклажанового відтінку модниця сміливо поєднує з лимонною сорочкою, зеленою сумкою й чорними туфлями з масивним декором. Прихильницям нейтральних відтінків Алекса Чанг радить звернути увагу на шкіряний карамельний тренч — найефектніший вигляд він матиме із шовковою сукнею у великий горох у стилі 60-х.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.