До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Карлоти Сардинії

Італійська модниця Карлота Сардинія обожнює класичне поєднання чорних і білих відтінків, а також монохромні образи в цій самій кольоровій палітрі. Дівчина вважає, що для модного літнього гардероба досить мати базові речі й кілька надмодних новинок сезону, серед яких топ з підплечниками, лляні шорти розслабленого крою й легка сукня. Карлота навчить, як комбінувати базові речі в гардеробі й створювати цікаві літні образи.

Італійська модниця зовсім недавно стала мамою, але це не заважає дівчині демонструвати стильні образи, які легко можна скомбінувати за кілька хвилин, маючи в гардеробі непогані базові речі. Карлота радить не витрачатися занадто на одяг у яскравій барвистій гамі, а зосередитися на виборі лаконічних речей у позачасових відтінках. Наприклад, якщо зелена майка ефектно доповнюватиме літній ансамбль один сезон, то біла футболка пасуватиме майже до будь-якого образу як влітку, так і взимку. Модниця радить робити ставку на ефектні прикраси, якими можна обіграти базовий гардероб. Наймодніші аксесуари цього сезону весна-літо 2020: намиста-ланцюги, кількаярусні підвіски, сережки неправильних форм і розмірів і масивні каблучки. Vogue.ua зібрав 10 літніх образів модниці Карлоти Сардинії.

Реклама

<b>10 летних образов модницы Карлоты Сардинии</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.