До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 кардиганів, натхнених різдвяним образом Кейт Міддлтон

Герцогиня Кембридзька зараз займається активною промокампанією благодійного концерту Together at Christmas, який покажуть напередодні Різдва. Його зйомки вже відбулися у Вестмінстерському абатстві, а привернути до нього увагу Кетрін вирішила за допомогою невеликого ролика, в якому розповіла про те, що чекатиме на глядачів. "Я дуже рада, що це Різдво ми святкуватимемо разом", — каже герцогиня, а світ у цей час божеволіє від її червоного кардигана Miu Miu з білим комірцем. Багато хто вже назвав його ідеальним образом для святкового образу в колі сім'ї.

Герцогиня Кетрін

Також деякі шанувальники порівняли образ дружини принца Вільяма з образом її свекрухи принцеси Діани, яка просто обожнювала кумедні кардигани і светри. А ми вибрали гарні різдвяні кардигани з нових колекцій, якщо вам також сподобався образ герцогині Кетрін. Серед наших фаворитів — кардигани з об'ємними комірами, святковим декором і традиційними різдвяними мотивами.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.