До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи гостей на церемонії відкриття Венеційського кінофестивалю — 2022

Щорічний Венеційський кінофестиваль є одним з найгламурніших у світі, що конкурує з червоною доріжкою в Каннах. Знаменитості А-списку з’являються на церемонії не тільки презентувати свої нові фільми, а й показати стильні образи з нових колекцій на червоній доріжці, які ретельно добирали найкращі стилісти. Ця подія є рівноцінною як для прихильників моди, так і для кіноманів.

Джоді Тернер-Сміт у Gucci

На Венеційському кінофестивалі, що стартував учора, 31 серпня, впродовж наступних двох тижнів буде представлено безліч гучних фільмів, а це означає, що всі найкращі зірки Голлівуду зберуться на червоній доріжці. Ми чекаємо на Ану де Армас, виконавицю головної ролі у фільмі "Білявка", Тімоті Шаламе, який знявся в "Цілком і сповна", Кейт Бланшетт, що зіграла в картині "Тар", і Джоді Тернер-Сміт з акторською роботою в стрічці "Білий шум". До речі, остання вже з’явилася на червоній доріжці й продемонструвала кілька образів: блискучу сукню зі стразами й оперними рукавичками Gucci та блакитну мінісукню Raisa Vanessa з торочками до підлоги. На тому ж першому вечорі Джуліанна Мур, яка цього року очолює журі фестивалю, красувалася в сукні зі шкіряним бюстьє у формі серця Alaia, а Тесса Томпсон — у чорній сукні-блейзері з тюлю Rodarte. Тим часом Катрін Денев з’явилися в синій сорочці з прапором України. Щоб побачити більше образів знаменитостей, зазирніть у нашу галерею.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.