До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали образи Christian Dior для "Золотого глобуса 2020"

Команда Christian Dior поділилася таємницями створення образів для червоної доріжки церемонії "Золотий глобус 2020" – для цього вечора вбрання французького модного Дому вибрали Дженніфер Еністон, Дакота Фаннінг, Меріл Стріп і Гелен Міррен.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Акторка Дженніфер Еністон з'явилася на церемонії "Золотий глобус" у чорній сукні, яка лише на перший погляд здавалася простою. Насправді вона натхненна архівами мсьє Діора, на створення сукні витратили 25 метрів шовкового крепу і близько 200 годин ручної роботи трьох майстрів.

Реклама

<b>Aniston_GG</b>

Дакота Фаннінг
Дакота Фаннінг

Для церемонії "Золотий глобус" Дакота Фаннінг вибрала образ сучасної принцеси – сукню з ніжно-бузкового тюлю, яка тільки підкреслила ангельську зовнішність акторки. У Dior розповідають, що цей образ – втілення стилю Марії Грації Кюрі, а працювали над сукнею три майстри протягом 300 годин. Тканини знадобилося 20 метрів.

<b>Dakota_GG</b>

Меріл Стріп
Гелен Міррен і Меріл Стріп

Сукня акторки Меріл Стріп вабила увагу делікатним сяйвом, якого вдалося досягти завдяки тканині ламе. На її створення знадобилося 350 годин ручної роботи, а за найближчого розгляду можна побачити вшиті темно-зелені і чорні нитки.

<b>Streep_GG</b>

Гелен Міррен
Гелен Міррен

Сукня Гелен Міррен стала однією з найбільш трудомістких для майстрів Christian Dior, яким знадобилося 600 годин ручної роботи. Натхненням для вбрання стали архіви мсьє Діора, а його таємниця – в поєднанні чотирьох шарів шифону різних відтінків червоного, завдяки чому у русі створюється муаровий ефект.

<b>Helen_GG</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.