До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: як зірки готувалися до червоної доріжки "Оскар-2018"

День перед церемонією "Оскар-2018" – головний період в житті голлівудських знаменитостей: ставки високі, будильники дзвенять раніше, а до червоної доріжки лічені години. З загонами найкращих стилістів та візажистів, і келихами шампанського завжди напоготові, vogue.ua зазирнув до Instagram-акаунтів зірок у найвідповідальніший момент підготовки.

Марго Роббі
Марго Робби на церемонии Оскар 2018Марго Роббі на церемонії Оскар 2018

Над образом Марго Роббі працювали стиліст Кейт Янг, стиліст з волосся Брайс Скарлетт і візажист Паті Дуброфф. Перша зробила ставку на молочне плаття від Chanel Couture, другий використовував стайлінг засоби Morocсan Oil, а останній створив бездоганний макіяж в бежевих тонах.

Реклама
Марго Роббі та стиліст з волосся Брайс СкарлеттФото з Instagram @brycescarlett
Концентрат для гарячого вкладання волосся, MoroccanoilФото з Instagram @brycescarlett
Айла Фішер
Айла Фишер на вечірці Vanity Fair після Оскару

Над образом австралійської актриси працював улюбленець Ірини Шейк і Челсі Хендлер, візажист Квін Мерфі, а також стиліст з волосся Кріштіан Вуд. Яскраво-червону сукню актриси створив дизайнер Алекс Перрі. До речі, Кріштіан Вуд також займався зачіскою Розі Гантінгтон-Вайтлі для вечірки Vanity Fair, яку традиційно проводять після Оскара.

Галь Гадот
Галь Гадот на червоній доріжці Оскара 2018

За диво-образ диво-жінки відповідала стиліст Елізабет Стюарт – на червоній доріжці Галь Гадот з'явилася в прикрасах Tiffany і сукні Givenchy. Помаду кольору бордо вибрала візажист Сабріна Бедрані, а зачіска актриси – справа зоряного стиліста з волосся Марка Таунсенда.

Фото з Instagram @sabrinabmakeup
Ніколь Кідман
Ніколь Кідман на церемонії Оскар 2018

З тих пір як Ніколь Кідман завела Instagram жити стало веселіше. Так шанувальники дізналися, що в день Оскара вона знімала Stories для американського Vogue і вітала з вікна лімузина зворушених туристів дорогою на червону доріжку. Шляхом нескладного діджитал-розслідування стало ясно, що бездоганний образ в кобальтово-синьому Armani Prive і прикрасах Harry Winston завершили червоні губи авторства візажиста Анджели Девіс і зачіскою від Кайлі Хіз.

Емма Стоун
Емма Стоун на церемонії Оскар 2018

За стиль Емми Стоун на всіх урочистих заходах відповідає Петра Фланнері. Для червоної доріжки Оскар-2018 вона вибрала для актриси брючний костюм Louis Vuitton. Зачіскою займалася Мара Розак, а за макіяж відповідала Рейчел Гудвін. Під пшеничне волосся Емми Стоун вона запропонувала рожеві рум'яна, smokey eyes в відтінках бургунди і металік, синій лайнер і глянсовий блиск кольору фуксії.

Емма СтоунФото з Instagram @mararoszak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.