До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Називай мене Valentino: колаборація П'єрпаоло Піччолі і Луки Гуаданьїно

Креативний директор Valentino, П'єрпаоло Піччолі, і режисер фільму "Називай мене своїм ім'ям", Лука Гуаданьїно, працюють над спільним кінопроектом.

Valentino Couture осінь-зима 2018/2019 (фото: Cleo Glover)

У понеділок 21 січня в Парижі розпочався Тиждень високої моди сезону весна-літо 2019. Майбутня колекція П'єрпаоло Піччолі для Valentino, яку він покаже в середу 23 січня – не єдине, чого варто очікувати від бренду цього тижня. Піччолі й італійський режисер Лука Гуаданьїно спільно працювали над короткометражним фільмом, в якому, ймовірно, будуть представлені кутюрні образи П'єрпаоло, швидше за все, з минулої колекції. Назва проекту поки невідома, але два творчих чоловіка явно розглядають його як щось більше, ніж просто іміджевий ролик для Valentino. Джерела також повідомляють, що Гуаданьїно планує представити цю роботу на декількох кінофестивалях.

Реклама
Кадр з фільму "Називай мене своїм ім'ям", 2017

Після колосального успіху стрічки "Називай мене своїм ім'ям" Гуаданьїно постійно зайнятий гучними проектами. Але все ж для нього режисура – це не тільки майстерна робота над фільмами. Він розуміє силу сильного сторітелінгу як для мистецтва, так і для комерції. Свій інтерес до моди він проявив ще 2012 року: заснував продюсерську компанію Frenesy Film спеціально для того, щоб займатися проектами з великими модними брендами. Так, Гуаданьїно просуває або створює короткі фільми або рекламні ролики для Ermenegildo Zegna, Salvatore Ferragamo, Fendi, Sergio Rossi, Giorgio Armani, Cartier і Pomellato.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.