До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жіночність vs. маскулінність: нове знімання з українськими дизайнерами

Жінка — завжди різна. Вона може бути наполегливою, активною і рішучою, але водночас ніжною, відкритою та мрійливою. Стилістка Марія Бабак представляє творчий проєкт, який показує жінку як уособлення протилежних енергій Інь і Янь. Локацією для концептуального знімання слугував готель Oysters & Bubbles Gastro Hotel, розташований у самому серці Львова, а образи для кампейну надали відомі українські бренди: Litkovskaya, Vorozhbyt & Zemskova, Ruslan Baginskiy, Malva Florea, Starchak і Nataliya Novitska.

На фото: костюм Starchak

Знімання зроблене в мінімалістичному стилі, який читається в усьому: у лаконічних формах, нейтральних відтінках, у точності і ясності композиції. За енергію Інь відповідає округлість силуетів, плавність ліній, тканина м’якої фактури й ніжні відтінки, що характеризують чуттєвий образ жінки. Тоді як енергію Янь передають чіткі, прямі лінії, загострені форми, гладка, матова фактура, глибокі, темні відтінки, що уособлюють активний початок. Всі образи з кампейну дивіться в нашій галереї.

Реклама

Photographer: Mike Dmytriv

Stylist: Mary Babak

Makeup: Ivanna Mamchuk

Hair: Victoria Tsybkina

Model: Olga Holinka

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.