До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Турбота про себе: нова колекція Lake Studio

Український бренд Lake Studio представив нову колекцію, присвячену турботі про себе, власній душевній рівновазі та фізичному стану. Називається вона THE SEEDS, адже всі емоції й події, які ми переживаємо, у майбутньому все одно впливають на нас.

Lake Studio

В основі колекції — ідея Soft Tailoring: фірмові жакети й костюми Lake Studio стали більш невимушеними й розслабленими, а поєднання легкого кашеміру й льону дає змогу легко втримувати баланс між комфортом та ілюзією офіційності. Різноманітність фактур доповнює архітектурний крій, який надає образам витонченості й жіночності.

Реклама
Lake Studio
Lake Studio
Lake Studio

Лінійку формальних образів доповнюють сукні: крім знакових для бренду комбінацій, у цій колекції з’явилися сукні з високою талією, які пасують до будь-якого типу фігури, а також об’ємні структуровані сукні. Декоративні елементи колекції — ручне в’язання гачком і мереживо, яке вигідно контрастує з льоном або високотехнологічними тканинами з Японії.

Lake Studio
Lake Studio
Lake Studio

Головний принт колекції — характерні для бренду зображення артишоків, цього разу як фотовідбитки порцелянових прикрас. Цей принт у різних колірних варіаціях є на сукнях і навіть внутрішній стороні жакетів, що підкреслює ідею турботи про власний внутрішній світ.

Lake Studio
Lake Studio
Lake Studio

THE SEEDS також доповнена капсульною лінійкою ювелірних виробів, створених у колаборації з британською художницею Ксенією Бусаловою. Сухі квіти й рослини, знайдені в Лондоні, піддають спеціальному обробленню, глазурують порцеляною та доповнюють елементами позолоти. Крім справжніх рослин, до колекції ввійшли виготовлені вручну артишоки.

Lake Studio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.