До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енергія води та вітру: SOVA представили літню колекцію прикрас з перламутром

Осягнути воду неможливо, за нею можна лише стежити: змінюючи стан і форми, долати виклики долі і нескінченно оновлюватися, вбираючи новий досвід. Бути м'якою і сильною, мовчазною і бурхливою, на кожному етапі життя різною, але все ж таки собою. "Ми надихалися нескінченними проявами води", каже Артур Торосян, артдиректор бренду SOVA передусім, прагнули втілити в колекції поєднання енергії води і вітру, що асоціюється з перезавантаженням, упевненістю, новими ідеями і силами для їхнього втілення".

SOVA

Breeze це водночас зухвала грайливість і загадковість. Ніжно мерехтливий перламутр і масивні форми, поєднані з виразними лініями. Як водна гладь трансформується під натиском вітру, наповнюючись новими настроями, кольорами і фактурою, так само і жінка здатна змінюватися під впливом обставин. Уміння приймати себе різною і проживати кожну мить, наповнюючись нею, по-справжньому ріднить героїню Breeze з прекрасною стихією. Серцем нової колекції SOVA справедливо можна назвати перламутр, видобутий з водних глибин Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Його пластичність і міць, разом з унікальним природним походженням, надихнула ювелірів бренду створити низку прикрас, сповнених особливим сенсом.

Реклама
SOVA
SOVA
SOVA

Breeze це водночас зухвала грайливість і загадковість. Ніжно мерехтливий перламутр і масивні форми, поєднані з виразними лініями. Як водна гладь трансформується під натиском вітру, наповнюючись новими настроями, кольорами і фактурою, так само і жінка здатна змінюватися під впливом обставин. Уміння приймати себе різною і проживати кожну мить, наповнюючись нею, по-справжньому ріднить героїню Breeze з прекрасною стихією. Серцем нової колекції SOVA справедливо можна назвати перламутр, видобутий з водних глибин Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Його пластичність і міць, разом з унікальним природним походженням, надихнула ювелірів бренду на створення низки прикрас, сповнених особливим змістом.

SOVA
SOVA
SOVA

Колекція складається з 18 прикрас: 9 пар сережок, 4 браслета, 3 каблучки, а також 2 кольє. Вперше в SOVA з'явилася подвійна каблучка, що стане акцентом образу. Деякі з ювелірних творів лаконічні, деякі відчайдушно виразні, як стан води, що, постійно оновлюючись, усе-таки залишається собою. Прикраси з нової колекції бренду дивіться у нашій галереї.

<b>sova breeze</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.