До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мовою кохання: капсульна колекція Elena Burba до дня Св. Валентина

Всеохопній і безумовній любові (не тільки до свого обранця, а й передусім до СЕБЕ) присвячена нова капсульна колекція українського бренду Elena Burba.

"Мене надихає жінка в усіх її проявах. І день Святого Валентина — це чудовий привід укотре нагадати кожній з нас, що ми можемо бути елегантними і романтичними, звабливими і ніжними, сильними і слабкими. Ми можемо бути такими, якими самі захочемо. Головне — завжди у своєму серці залишати місце любові. Адже світом рухає саме вона", — впевнена дизайнерка Олена Бурба.

Реклама

Зустрічати День усіх закоханих дизайнерка пропонує в елегантних комбінезонах, зухвалих мінісукнях і топах з вирізами, піджаках зі стразами та спідницях зі спокусливою шнурівкою, в яких можна вирушити в кіно, ресторан або на вечірку. Історію про кохання Олена Бурба розповідає за допомогою провокаційних нот і яскравих акцентів: оксамиту, торочок, стразів, леліток і високих розрізів. Крім класичного чорного кольору, в центрі уваги опинився кобальтовий, який заявляє про сильний характер, і яскраво-синій відтінок, що навіює думки про морське узбережжя і весняне небо.

Відзначити свято кохання та приміряти спокусливі вбрання вже встигли Олімпія Вайтмусташ, Катя Любчик, Юлія Моховикова та Олена Поляничко, яких Олена Бурба зібрала на дівич-вечорі у готельному номері. П’ятеро дівчат, як п’ять граней вияву того самого почуття, нагадують нам про найголовніше — любов до себе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.