До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскравий слід: нова колекція кедів Converse

Бренд Converse запросив українську поп-рок групу "Антитіла" представити їх нову колекцію кедів Colorblock, в основі якої – вже легендарні Chuck Taylor All Star.

Група "Антитіла"

"Чакі", як їх називають шанувальники бренду, спочатку вважали взуттям для гри в баскетбол, але з часом їх призначення змінилося – тепер це невід'ємний елемент стритстайлу, а їх силует, як і раніше, ідеальний у своїй простоті.

Реклама
Колекція Converse Colorblock

Колекція Colorblock – це все ті ж класичні "Чакі", але доповнені яскравим елементом на п'яті. Одними з перших їх приміряли музиканти з гурту "Антитіла", які поділилися своїми враженнями.

"Ми завжди за зручне взуття, оскільки робочий день артиста минає "на ногах". Більш того, потрібно вибрати пару, яка підійде під будь-який образ. Для мене такими стали Converse Colorblock – універсального забарвлення з яскравим акцентом. Здається, такі можна одягнути з чим завгодно", – розповідає фронтмен гурту Тарас Тополя. Згоден з ним і клавішник Сергій Вусик: "Білі високі Converse – завжди були моїми фаворитами, а в новій колекції вони наче отримали нове життя. Мені дуже сподобалися!".

Тарас Тополя
Сергій Вусик

Не можна не погодитися і з гітаристом колективу Дмитром Жолудем: "Всі знають і люблять Chuck Taylor All Star, але іноді хочеться чогось нового. Одна маленька деталь дає це відчуття новизни".

<b>Converse/Nike</b>

Нова колекція Converse Colorblock вже у продажу в фірмовому магазині Converse і в мережі магазинів ALL STARS.​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.