До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як компанія MIRS допомогає військовим і всім українцям

Корпорація MIRS, один з найбільших в Україні дистриб’юторів побутової техніки, посуду й меблів, не лишилась осторонь, а допомагає державі вистояти в цій непростій, але точно переможній війні.

З початку російського вторгнення MIRS змогли консолідувати понад 100 бізнес-контактів у всьому світі й зібрати 500 000 євро допомоги Україні. Бренди BaByliss, Falmec, Brandt, Bora, WMF та інші долучилися до збору гуманітарної допомоги, як-от ковдри, одяг, засоби гігієни та медикаменти. Ба більше, партнер з Туреччини — компанія Simfer — самостійно відрядила до України 5 вантажівок гуманітарної допомоги.

Реклама

Корпорація MIRS перерахувала зі своїх рахунків 1 мільйон гривень на потреби ЗСУ. Окрім цього, компанія надала 240 термокухлів бійцям на блок-постах, забезпечила воєнний шпиталь в Одесі складним медичним обладнанням для зберігання крові, а також побутовими холодильниками, пральними машинами й кавомашинами, та передала кавомашини одеським штабам ТрО.

Крім того, працівники департаментів інформаційних технологій, диджитал-маркетингу й маркетингу MIRS залучені до роботи кібервійськ, які виконують завдання розвідки ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.