До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Висока швидкість: нова колекція Tommy Hilfiger

Жіноча колекція Tommy Hilfiger сезону весна-літо 2018 присвячена швидкості і швидкоплинності, з легким присмаком ностальгії про минуле. Завдяки створенню образів в стилі традиційного робочого одягу з великою кількістю деніму, вона вшановує механіків автогонок Формули-1. На створення колекції, що переосмислює типову американську класику, дизайнера надихнули геометрія форми, зухвалі кольори і обтічність ліній, характерні для автогонщиків.

<b>томми женс</b>

Реклама

Основні кольори колекції: яскравий білий, білосніжний, в'яз, чотирилисник, паличка кориці, чатні, золото інків, ревінь, лімозький фарфор, пастельний голубувато-бузковий, регата, голландський синій, темний денім, темно-синій блейзер і лимонний, що також представлені на жіночих аксесуарах і сумках.

<b>томми женск сумки</b>

Декоративні повторювані принти в стилістиці автогонок, триколірні смуги, а також елементи в формі зірок і блискучі срібні поверхні, що нагадують обшивку автомобілів для гонок, знайшли свої місця на кросівках, черевиках і навіть босоніжках.

<b>томми женс обувь</b>

Чоловіча частина колекції виконана також у спортивній гоночній стилістиці, а багато елементів з ефектом вільного фарбування і вибілення тканини. Денім з широкою горизонтальною смужкою відмінно поєднується з ключовими кольорами: червоним, білим і чорним. Головні деталі колекції: тонка смужка, грубе полотно, що нагадує парусину і знаменита клітинка "Принц Уельський".
<b>томми мужс</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.