До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спалах віри: DRAG AND DROP осінь-зима 2019/2020

У колекції осінь-зима 2019/2020 бренд DRAG AND DROP залишається вірним своїй концепції створення сучасної моди шляхом сміливого змішання впливів, естетики або понять, основаних на радикально протилежних позиціях.

Креативний директор бренду Юлія Граждан створила різнобічну колекцію, з одного боку натхненну непорушною вірою середньовічної ікони Жанни д'Арк, і з іншого боку – нью-йоркськими художниками 1980-х років з їх бунтівним мисленням, зокрема Роберт Меплторпом і загадковим художнім дослідженням його музи Лізи Лайон.

Реклама

Основні силуети колекції – це зроблені вручну кольчуги з деніму, щільні колготки, топи з інтегрованими рукавичками з стрейчевого трикотажу, кутюрних елементів і блискучих картатих костюмів, що нагадують обладунки французької героїні. І, звичайно ж, в лінії є предмети одягу, виконані зі штучної зміїної шкіри, яка є знаковою частиною бренду.

Під час роботи над новою колекцією DRAG AND DROP співпрацювали зі Studio Fasse для створення хустинки з принтом з справжнім волоссям і зі стилістом Янном Турчі для створення високих сексуальних спіральних босоніжок з плетеного волосся.

<b>DAD FW 19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.