До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі до саду: відкриття Gucci Garden

Новий простір відкрився у перший день Pitti Uomo. Як поділився головний дизайнер Будинку Алессандро Мікеле: "Це не тільки свято величезного архіву Gucci, але і жвавий інтерактивний досвід". Інтер'єр нового простору досить еклектичний.

Gucci GardenНа деяких стінах "розцвіли" характерні квіткові принти бренду, над іншою частиною потрудилися художники Джейд Фіш, Тревор Ендрю і Коко Капітан. До того ж у Gucci Gardenчого тільки вартують антикварні меблі. Весь проект покликаний розповісти історію Будинку, при цьому спираючись одночасно на минуле та інноваційні технології. Одяг, аксесуари, відеоінсталяції, твори мистецтва, документи і артефакти розташовані на двох поверхах галереї Gucci Garden Galleria і організовані строго за темами. Сучасні предмети змішані з вінтажними речами.

Реклама
Gucci Garden

Знайшлося місце і заново відреставрованому музею з архівними речами бренду, його куратором стала Марія Луїза Фріза з університету Iuav у Венеції. Також у Gucci Garden є бутик з лімітованої колекцією і ресторан, меню для якого створив відомий кухар і власник трьох зірок Michelin Массімо Боттура.

Gucci Garden


Читайте також:

Новая коллекция рюкзаков Рафа Симонса для Eastpak​

Без лица: рекламная кампания Gudu осень-зима 2018/2019​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.