До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Східні казки: колекція INLY весна-літо 2021

Від сезону до сезону команда українського бренду INLY запрошує нас у захопливу подорож — цього разу точкою тяжіння для засновниці марки Інни Грицик став колоритний арабський світ, а саме традиційний східний базар. Попри те, що ця культура асоціюється з надмірним декором і потягом до строкатих відтінків, команді INLY вдалося залишитися вірною традиційній мінімалістичній естетиці.

INLY Resort 2021
INLY Resort 2021

Фірмовий лаконізм і комфорт у колекції делікатно поєднуються зі східним впливом. До звичних білого й чорного кольорів цього разу додалися відтінки спецій, куркуми й шафрану, а також палітра сушених квітів — пилової троянди та шавлії. Не обійшлося і без усіх відтінків пустелі, яка за умови різного освітлення то має абсолютно прозорий вигляд, то з переважанням відтінків хакі.

Реклама
INLY Resort 2021
INLY Resort 2021
INLY Resort 2021

Серед ключових речей колекції — розслаблені брючні двійки, сукні без рукавів з льону або віскози, вільні блузи й трофейні плащі. Як завжди, в INLY роблять ставку не на кількість, а якість і засвідчують, що для комплектації повноцінного гардероба багато речей не потрібно.

INLY Resort 2021
INLY Resort 2021
INLY Resort 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.