До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Волелюбність українських жінок у новій колекції KALYNA бренду SOVA

Ювелірний дім SOVA випустив нову колекцію прикрас KALYNA, що уособлює символ української ідентичності. В новій лінійці бренд надає символу нового, сучасного звучання. Коралові ягоди спускаються в незвичні грона прикрас, неначе завиток калинової лози.

Нова колекція SOVA

До колекції ввійшли 12 прикрас у білому й жовтому золоті. Флагман KALYNA — жорстке кольє, що ніжно обвиває шию, а віти з кораловими гронами калини опускає до серця. Колекція має універсальні підвіси, які можна доповнити однією з трьох оксамитових стрічок на вибір — червоною, чорною, або ніжно-рожевою. Червоні ягоди об’єднуються в кетяги, так само як і українські жінки тримаються разом, аби бути ще сильнішими. Їхні гілки не складені в ідеальні лінії, а дивляться в різні боки, віддзеркалюють українську волелюбність і непримиримість.

Реклама
Нова колекція SOVA

Нова колекція SOVA
Нова колекція SOVA

KALYNA стала уособленням сильної України й кожної українки, боротьби та підтримки. Тому з виходом колекції SOVA презентує колаборацію з глобальною фандрейзинговою платформою UNITED24 на підтримку України: лімітовані лляні стрічки з написом UNITED24 можна буде отримати разом з прикрасами колекції й долучитися до збору на потреби медичного напряму проєкту. Унаслідок збільшення кількості постраждалих перед українськими лікарями постає гостра потреба в апаратах зовнішньої фіксації, тому мета співпраці — закупити 120 комплектів АЗФ, що забезпечать запит медиків.

Лляна стрічка з написом UNITED24
Нова колекція SOVA
Нова колекція SOVA
Нова колекція SOVA
Нова колекція SOVA

Докладніші фото нової колекції прикрас KALYNA дивіться в нашій галереї.

<b>sova Kalyna</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.