До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом ANTON BELINSKIY

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним із них. Отже, ANTON BELINSKIY.

Антон БелінськийАнтон Белінський

У 2009 році Антон Белінський заснував модний однойменний бренд з бажанням створювати авангардний, але зручний одяг, який підкреслює індивідуальність. Його речі вирізняються складним кроєм і незвичайним поєднанням фактур. У 2010 році він зробив свою першу повну колекцію та дебютував на Mercedes-Benz Kiev Fashion Week. Передпоказ колекції Anton Belinskiy весна-літо 2014 відбувся в межах Лондонського тижня моди на Fashion Scout London.

Реклама

У 2014 році він вивів на подіум гостей свого показу, друзів і зовсім не професійних моделей. Зробив він це в Києві раніше, ніж команда Vetements у Парижі. Він має хорошу інтуїцію та відкриває Україні й навіть світу багато талантів. Наприклад, він одним з перших помітив висхідну зірку балету Соню Мохову й відрядив її до модельної агенції Cat B.

Також Антон Белінський має хист об’єднувати людей. Його модна ініціатива One Day Project згрупувала навколо себе найнезвичайніших українських дизайнерів і художників. А ще зробила Київ місцем, куди прагнуть потрапити модники з усього світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.