До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: вересень 2021

Вересневий номер Vogue UA, як і всіх міжнародних видань родини Vogue, присвячено новому початку — в моді й поза нею.

Сонце, що сходить на обкладинці цього номера, опромінює українську модель Віру Бошкову. Ця обкладинка — перша в її кар’єрі. Ми віримо, що з легкої руки Vogue UA шлях Віри до світової слави буде необтяжливим і цікавим.

Реклама
Вовняна сукня, COPERNI; сережки, біле золото, смарагди, діамантове паве, кольє, біле золото, смарагди, діамантове паве, все — BVLGARI

У вересні традиційно розпочинається модний сезон — і по-новому розставляє акценти. Ми дедалі більше говоримо про свідоме споживання. Наша постійна авторка Ліана Сатенштейн ділиться, як розважалася під час локдауну полюванням на вінтажні раритети — і зменшувала власний вуглецевий слід. Дизайнери Джон Гальяно й Томо Коїдзумі розповідають, як прийняли виклик Vogue і долучилися до його апсайкл-іниціативи — переосмислили вбрання з архівних колекцій одне одного, подарувавши йому нове життя. А модель й актриса Кара Делевінь демонструє, як, додавши до інтер’єру яскраві деталі, перетворила класичну резиденцію на ефектне житло з розважальними атракціонами.

Як бренди змінюють риторику та власний вокабуляр, щоб зберегти прихильність споживачів, можна дізнатися з beauty-додатка до журналу. Там само, крім добірок найкращих косметичних засобів сезону, — матеріали про голлівудських знаменитостей, що започаткували власні beauty-лінії; українок, які обирають активне дозвілля заради здоров’я ментального й фізичного; а також про нашу колегу, яка завдяки втіленню своєї дитячої мрії здобула не лише гнучкість, а й дзен.

За традицією новий сезон ми відкриваємо великим Beauty-додатком:

Вовняна сукня, COPERNI; сережки, біле золото, смарагди, діамантове паве, кольє, біле золото, смарагди, діамантове паве, все — BVLGARI

Над номером працювали:

Фото: LUKAS WASSMANN @Total Management.

Стиль: JULIE PELIPAS

Зачіска: Ezio Diaferia @Unconventional Artists.

Макіяж: Giovanni Pirri @Simone Belli Agency.

Продюсери: Vinnie Liazza @To Be Confirmed, Cico Filotico.

Продакшн-менеджер: Emily Tauro.

Асистент фотографа: Simon Habegger.

Асистенти стиліста: Camille Naomi Franke, Marloes Mandat.

Асистент продюсерів: Alberto Riccardi.

Кастинг: Max Märzinger для JLC.

Модель: Vira Boshkova @IM

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.