До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляєт новий номер: жовтень 2021

Жовтневий номер Vogue UA присвячений еротиці в моді.

На обкладинці: шовкова сукня, труси з джерсі та тюлю, шкіряні туфлі, все — Saint Laurent by Anthony Vaccarello; колготки, FALKE; сережки, біле золото, діаманти, кільце, рожеве золото, діаманти, все — BoucheronНа обкладинці: шовкова сукня, труси з джерсі та тюлю, шкіряні туфлі, все — Saint Laurent by Anthony Vaccarello; колготки, FALKE; сережки, біле золото, діаманти, кільце, рожеве золото, діаманти, все — Boucheron

На ідею обкладинки й головного знімання нас надихнув образ Ніколь Кідман у кінострічці "Із широко заплющеними очима" Стенлі Кубрика. У фотопроєкті Eroticа задіяно всі архетипні символи чуттєвості — орхідеї й кали, морські мушлі та плоди пасифлори, не кажучи вже про fashion-складник — червоний колір, шпильки, мереживо й латекс. А в зніманні The Shape of Things чуттєві обриси аксесуарів і взуття повторюють вигини тіла.

Реклама

У межах теми номера ми досліджуємо феномен відвертих селфі в соцмережах — і від наших інсайдерок дізнаємося, чому нова мода на надмірне оголення не завжди про секс. Свій погляд на тілесність пропонують українські фотографки, портфоліо яких ми оприлюднюємо на сторінках журналу, а також майстер напівтонів, аквареліст Микола Толмачев — спеціально для жовтневого Vogue UA він створив нові роботи, сповнені чуттєвості, та розповів про подробиці свого життя після повернення з Франції, де закінчив навчання в Академії мистецтв. Нарешті, про стани й відчуття, що супроводжують еволюцію почуттів, міркує зіркова пара й творчий дует — модель і акторка Летиція Каста та режисер Луї Гаррель. Вони розкривають таємниці власних взаємин й інтриги спільного досвіду знімання нового фільму "Хрестовий похід".

Над обкладинкою працювали:

Фото: Pierre-Ange Carlotti @Total
Стиль: Helena Tejedor
Зачіска: Karim Belghiran @Total
Макіяж: Patrick Glatthaar @Total
Манікюр: Eri Narita
Продюсери: Karmel @Kitten, Amélie @Kitten
Асистенти фотографа: Aline Blocman, Valentine
Асистент стиліста: Ophélie Cozette
Асистент продюсерів: Remy @Kitten
Кастинг: Max Märzinger для JLC
Модель: Kiki Willems @Viva

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.