До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: червень 2018

Червневий номер Vogue UA ми присвятили красі тіла, вмінню гідно піклуватися про нього і працювати над ним.

Один з центральних матеріалів номера "Гола правда" констатує факт: оголення сьогодні це зброя емансипації та інструмент маркетингу, і демонструє, як моду на голе тіло наслідують дизайнери.

Реклама

У зйомці "Ранкова зірка" 17-річна балерина і модель Соня Мохова показує можливості свого тіла, амбіції і залізну витримку – фотограф Юля Полі і стиліст Vogue UA Веня Брикалін працювали в студії з Сонею більше 10 годин.

Для обкладинкової зйомки ми запросили неймовірно пластичну модель Таю Фаістнер. На ній виключно вбрання Симона Порта Жакмюса, дизайнера, який, як ніхто інший, розуміє жіноче тіло і може прикрасити його одягом.

Vogue UA червень 2018

Про те, як управляти своїм тілом, як навчитися не хвилюватися і красиво сутулитися – розповів режисер рухів Пол Садот. Він працював над зйомкою "Агорафобія", що пояснює, як витончено оголити тіло за допомогою прозорих суконь зі строгими оборками та ніжними кольорами.

Варіанти, як пікантно сховатися за неосяжним капелюхом – головним must have цього літа, – в зйомці "Гранд-дама".

Ідеальний союз жіночого тіла і класичних прикрас – в ювелірній зйомці "Строго за формою", героїнею якої стала 44-річна німецька актриса і модель Анна Ратте-Полле.

У рубриці "Шопінг" все з ніг на голову – найбільш ексцентричні вбрання для бігу, танців, йоги, фехтування та балету, щоб ходити в спортзал як на свято.

На нашому знімальному майданчику Соня Мохова серйозно говорила про вміння кожного разу починати все спочатку. За словами викладача її курсу, "балерина падає, але завжди встає. Адже крутити фуете ні у кого не вийшло відразу". Цей номер – нагадування про те, що сильне тіло – це красиве тіло, а починати працювати над ним – ніколи не пізно.

Фото: Alexander Saladrigas
Стиль: Julia Pelipas
Зачіски: Shinya Nakagawa
Макіяж: Homa Safar
Ретушування: Paul Drozdowski
Продакшн: Anna Rybus @Prospero Production
Модель: Taja Feistner @Oui Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.